Pages

06 Mei 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011


Hari ni Ben buat lagi Gegar 1000 blog. 
Aku bersedia meneroka 1000 blog yang ada.. 
Yaaaahoo!!!! I'm coming

Nak join klik link ni 

8 ulasan:

  1. MENYAMBONG GEGARAN semalam yang tergendala... Segment gegaran yang lepas x sempat nak gegar sume pon... Arap segment gegar kali ni berjaya la aku gegar sume...Heheh

    Kalo free meh la jengok.. :)

    *Peace Yo! :)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum..
    Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
    berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
    tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

    Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

    Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

    BalasPadam
  3. salam perkenalan...gegar may 2011...http://qaseh-ziera.blogspot.com

    BalasPadam
  4. salam kenal.. datang menggegar...

    BalasPadam
  5. singgah dari belog abg ben...
    gegar sini!

    http://geekzster.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. Singgah sini dari blog ben.jom jalan2 blog kite balik jom. :)

    BalasPadam

Sebarang komen dan cadangan adalah digalakkan. Amatlah dihargai andai anda dapat MEnjadi pengikut sy. Terima kasih. ^_^