Pages

11 April 2011

Semangat datang dari hati yang ikhlas



Boleh kata hampir dua hari aku tidak mengemaskini blog. Aku seorang yang sentiasa update entri 3 4 kali sehari dan tidak ada masa pun hendak mengsia-siakankannya. Tapi bila line TM ni tiba-tiba slow yaa amat kebelakangan ni, nak berblogging dan update entri pun hilang semangat. Sampaikan dua hari lepas enti pun tidak ada. 

Mulanya aku merasakan puas yang tidak terhingga. Kerana aku dapat buat bermacam-macam perkara sampaikan aku banyak mengsia-siakan masa dan terlena sehinggakan leka dibuai mimpi. Tapi sampai satu tahap, aku mula merasakan kekosongan. 
"kenapa aku rasa macam kekurangan?"
Aku berblogging bukan kerana paksaan sesiapa tapi kerana aku ada sifat suka berkongsi pengalaman. Bila aku tidak dapat meluahkan pengalaman dan perasaan, diriku mula tidak merasakan lengkap. Kini aku sudah sedar, jiwa ku sudah sebati dengan jiwa blogger. Yaa.. aku kini seorang blogger! Aku tidak boleh memisahkannya dari diri ku mulai hari ini. Yaa.. tidak sama sekali. Go go go blogger..  

13 ulasan:

  1. TAHNIAH!!hihihi..
    kite lagi la x sempat nk mgupdate blog..bz mmnjang..
    lebih2 lg da tinggal seminggu je b4 before study week..
    assgmnts byk giler nk siapkan..
    rerajin la update blog..konfem kite bce,,hahahaha

    BalasPadam
  2. itulah kan.. bila nak jd blogger ni, mesti tak boleh kalau sehari tinggal pn.. dasat jugak penangannya kan..

    BalasPadam
  3. hara dtg lawat sini sambil follow awk :)

    BalasPadam
  4. betul tu. hanya blogger yg memahami hati blogger. klu x dpt update blog sehari ; rasa ada yg kurang je...

    p/s: dtg bls kunjungan n follow blog ni...:)

    BalasPadam
  5. sy dtg membls kunjungan en.Az yg mengkomplen blog sy lmbt loading! he3..x mara pun. in fact sy trus buang 1 widget ble bce komen awk tu. (satu je)he3 mekasey ye bgtau.

    **salute la pd blogger tegar beginih..=)***

    BalasPadam
  6. ye...saya juga blogger.tapi rase mcm xlayak pula nak gelar diri blogger.nk hapdet semggu skali pon payah!hu3

    BalasPadam
  7. huhu.. blog ni memg buat kite angau kat die.. takleh lepas sekali dah berblog kan.. hehe..


    nway ,kite dah buat entri pasal header tadi..^^
    tengs ye.. hehe..

    BalasPadam
  8. go go power rangers..aiyokk..keep up the good work bro!!

    BalasPadam
  9. hahhaha...tue la..buat blog mula2 nak main2 je..last2 macam diari pulak rasa..bestnyer tulis2 kan???hahahha

    BalasPadam

Sebarang komen dan cadangan adalah digalakkan. Amatlah dihargai andai anda dapat MEnjadi pengikut sy. Terima kasih. ^_^