Pages

14 April 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI


Hari ni Brader Ben nak gegar lagi.. 
mai lah kita join.. 
Rugi kalau sesiapa yang tidak join. 
Nak tau kenapa, moh le tengok. : )

25 ulasan:

  1. tsunaben melanda. ayuh gegarkannya !! :DD

    BalasPadam
  2. HEY2 BIRU MALAM.. HAHA.. DAH LAME FOLLOW U LA..

    JOM LA JOIN SEGMEN..

    http://kapieartslover.blogspot.com/2011/04/segmen-comelnye-kite-waktu-kecil.html

    BalasPadam
  3. salam kenal...
    balas kunjungan anda..

    jom kita gegar sama-sama =)
    btw...tahniah jadi follower yg ke 100..

    BalasPadam
  4. gegarkan blik Biru Malam
    http://dm924.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. kunjungan balas & follow! (",)v

    BalasPadam
  6. gegarkan blog kamu pulak wahai biru malam... :)

    BalasPadam
  7. jln2 d malam biru tuk gegarkan cne..
    gelap2..folow awk la..ehe

    BalasPadam
  8. gegar...gegar...gegar!!!!

    singgah2 la ek http://akutetapaku85.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. kasi gegar sama ini blog!!!

    salam kenal ye...

    BalasPadam
  10. dtg nk tinggalkan link banner tapi tak paham nape blog BMlaoding jek kat part exchange tu... huuu.. tlg singgah & paste banner cintabungablogspot okeh... thanks :)
    http://ikmalira87.blogspot.com


    tengok wayang jom :)
    TIKET WAYANG FREE AJE

    BalasPadam
  11. CE datang gegar sini plak...;)

    ehehe..header CE besaw eh? x reti buat header...huhuhu

    BalasPadam
  12. Salam ziarah dari bumi Arab...salam kenal :)

    BalasPadam
  13. singgah sebentar menggegar blog ni!
    jom singgah blog kte pulak ;D

    recent post;
    kau silap besar

    top post;

    Anwar hadi :)

    ben ashaari gegar lagi

    nafsu tak terkawal

    BalasPadam
  14. hahah shera nk gegar gak.. tak kire.. sbb semua kena gegar ^_^

    BalasPadam
  15. gegar, gegar dan gegar lagi..mika datang melawat sambil menfollow..:)

    BalasPadam
  16. salam...meneruskan gegaran..salam perkenlan dari anis dr kump.2 no 54...:)

    BalasPadam
  17. gegar sambil follow dari kump 4..

    http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagikumpulan-4.html

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum..
    masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam kenai dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

    Mai melawat Si Ulat Bulu

    BalasPadam
  19. salam prknln..terjah dri blog abg beng beng boom!! :D

    BalasPadam
  20. singgah n follow kumpulan 4 (no 64) Ben Ashaari Gegar lagi

    friendshipworlds2u.in-malaysia.org/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagikumpulan-4.html

    BalasPadam
  21. mak dara dtg kasi gegarrrr blog .. suka tak.. suka tak.. suka tak.. hahaha

    BalasPadam
  22. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

    BalasPadam
  23. datang mernggegar..
    awak..saya ada buat contest..kalau berminat sila join..
    takde paksaan ye..

    http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/aku-nak-buat-contestsila-join-kalau.html

    BalasPadam
  24. jelajah sini

    jom g blog iz lak ?

    http://opocotmakengkau.blogspot.com/

    meyh meyh !

    BalasPadam

Sebarang komen dan cadangan adalah digalakkan. Amatlah dihargai andai anda dapat MEnjadi pengikut sy. Terima kasih. ^_^