Pages

10 April 2011

Gandingan Blogger Perak bersama Sahabat Blogger



Gunung_lang_Blogger_perak

Baru saja pagi tadi Az ada gathering di Gunung Lang bersama ahli group Blogger Perak (BP) LINK ]. Az sampai awal jam 10 pagi (semangat betul kau ni?). Tapi ramai yang datang lambat ataupun aku yang awal sangat? (konfius). Alhamdulillah, semua berjalan dengan lancar. Walau aktiviti nampak biasa bagi sesetengah orang yang datang, tapi bagi aku itupun sudah cukup untuk pengalaman gath yang pertama buat BP kali ini. Tidak ada yang sempurna untuk kali pertama. 

Az sempat berkenal-kenal dengan ahli yang rapat dan tidak pernah kenal. Ada juga yang baru masuk BP. Selamat datang diucapkan. Perjumpaan ni juga sedikit sebanyak membuatkan semangat ku bertambah-tambah untuk meneruskan niatku untuk berblogging tambahan pula apabila mendengar matlamat KSP (admins) dan rakan-rakan lain dalam BP yang jauh pandang kehadapan. Bukan sahaja matlamatnya kearah semangat berbloging itu sendiri, bahkan bermanafaat untuk masyarakat sejagat. 

Matlamat utama sekarang adalah mengumpukan blogger perak bagi melebarkan lagi sayap group BP ini keserata perak. Apa yang Az nampak kekuatan BP ini bertambah kukuh dengan sokongan padu oleh blogger aktif seperti KSP (admin), Eija (admin), Fadil (orang kuat), dan Admiral (blogger terkenal) tambah-tambahan lagi orang besar SB si Amal (yang suka beramal sifatnya). 

Kepada blogger atau pembaca yang asal dari perak atau
 tinggal di perak berminat untuk menyertai 
amatlah digalakkan, dan yang bukan dari perak adalah dialualukan. 


Kenangan_Gathering_blogger_perak_2011
Kalau nak tengok gambar-gambar yang hadir boleh klik link ni [ LINK ]

Semoga BP mencapai matlamat dan sekaligus berusaha mengubah persepsi masyarakat bahawa  kami blogger tidak ada life sendiri adalah tidak benar. 

13 ulasan:

  1. wah jumpa KSP yg byk cakap tu eyh?

    hehehe =P

    BalasPadam
  2. Wah..mahu ikot!!!tp xde kt perak..dan sgt bz..bile ade lgi..klu time cuti boleh la g..huuu~~

    BalasPadam
  3. siapa orang kuat wey? siapa? kau jangan memandaiiiiii.. haha

    BalasPadam
  4. admiral mana yg ko maksudkn ni?
    yg aku taw, admiral yg pegi td
    dia tu blogger picisan je

    hehe
    nway thanks bro
    t lepak2 la lg k


    Entry Terkini: Gathering Blogger Perak Di Gunung Lang - Sedapnya Dapat Makanan Percuma!

    BalasPadam
  5. Seronoknya leh gather2 cam nie ye :)

    Cute n3: Monkey Smile!

    BalasPadam
  6. thanks sbb join gath n support BP (;

    BalasPadam
  7. best kot!!! lebih2 lagi dibelanja.. hehe tq BP!!

    saya adib

    BalasPadam
  8. hehe, akhirnya dapat jumpa watak misteri ni...seyes tak knl ms jumpa tu...^^

    BalasPadam
  9. Saya pun blogger perak tp dh dokkajang. asal tk intan...:)

    BalasPadam
  10. hehee jom laaa join kami! XD

    misteri laa sngt :)

    BalasPadam
  11. kakyong tahu hal ni last minute.. cikgu isza yg inform... tp hari tu ade kenduri di taman perpaduan, on the way balik kenduri tu ade juga ajak suami singgah, tp dia malas lah pulak... so dpt report dr cikgu isza jer la... rupanya ramai yg muda2 ya.. kami ni dah pangkat mak2 blogger... ;) len kali jemput la kami sekali yer...



    jom singgah blog kakyong

    n3 terbaru kakyong.com
    6th Anniversary GA @ kakyong.com
    My wordless Thursday (6)

    BalasPadam

Sebarang komen dan cadangan adalah digalakkan. Amatlah dihargai andai anda dapat MEnjadi pengikut sy. Terima kasih. ^_^