Pages

19 Mei 2011

Kekuatan Ku Kembali Semula


Syukur, kemahiran ku yang sebelum ini lemah kini beransur pulih dengan bantuanNya yang memberikan ku kesihatan ini. Maka dengan ini dapatlah saya memulakan semula kerja seperti biasa. Sebelum ni seperti yang anda tahu saya ada membuat header yang besar selepas terpikat dengan header sayaanonymous.com. Meletakkan konsep seram ala Horror memberikan impak gambaran suasana malam. Tapi kalau header besar semestinya beratnya pun besar dan memberatkan blog biru-malam ini. 


Maka dengan itu, sejurus selepas revolusi perubahan mendadak blog ini [LINK] , maka saya mereka header baru yang nampak lebih ringan dan padat. Saiznya yang kecil dan beratnya yang sederhana kini melajukan lagi kemampuan kepantasan loadingnya.


Setelah beberapa kali percubaan mereka design yang sesuai dengan konsep blog ni, maka saya memutuskan header ini yang akan menjadi penghias ruangan atas blog agar nampak lebih maju dan berseni. Maka dengan ini juga saya memberikan anda peluang untuk menempah rekaan header dan banner dengan harga yang hendah untuk dirangka dan terus direka khas untuk anda. Sebarang rujukan bolehlah menanyakan soalan diruangan komen ini. Kalau sudi marilah kita bertukar banner. Sekian.

17 ulasan:

  1. Sangat smart... ^_^ Ingat salah masuk blog tadi.. tenung2.. haa.. betul lar blom Biru Malam.. Hahahah..

    header je ea? template ade? >.<"

    BalasPadam
  2. @ain
    hehhee thanks... leh laa sikit jew hhu

    @intan
    hhehhehe nice u too XD eh salah komen lak..

    @Shaherah
    alaaa yg nie je.. tamplate sangat x reti :P

    @normala
    hehee thanks.. seke? :D

    BalasPadam
  3. wah ! selamat maju jaya kawan ! =p

    BalasPadam
  4. cun2! :D nnti blog den pun nak berevolusi dah ^_^ nnti kan :P

    BalasPadam
  5. wowww tapi yg dulunye garang,..

    BalasPadam
  6. nak satu FREE header .. bole la :P

    BalasPadam
  7. wow...lawanya header...buat satu utk aku...:P

    BalasPadam
  8. cantik!
    cik suha nk 1 tp free hehe (^_^)

    BalasPadam
  9. wahhh~~~semakin smart dan segak *tumbs up*

    BalasPadam

Sebarang komen dan cadangan adalah digalakkan. Amatlah dihargai andai anda dapat MEnjadi pengikut sy. Terima kasih. ^_^