Pages

24 April 2011

Free Design Tshirt Blogger Perak


Sebelum ni sudah di war-warkan oleh admin group Blogger Perak iaitu KSP bersama Eija meminta untuk sesiapa yang dengan suka rela ingin mereka design tshirt untuk group tersebut. Sudah lama Az ingin buat, tapi  terbengkalai kerana kekangan masa dan sibuk dengan kerja. Tapi alhamdulillah, Az berjaya menyiapkan rekaan yang harap-harap memuaskan hati mereka. Segaja Az mereka banyak rekaan kerana idea Az terlalu mencurah-curah. ( ingat nak je buat berlambak-lambak, tapi takot rambang mate laa pulak, macam masok kedai baju) Ni adalah yang terrrbaik dari yang terbaik dari semua rekaan Az sendiri. Harap mereka atau anda sendiri boleh komen rekaan ini.

Rekaan Az berpandukan bendera perak sebagai inspirasi dan gabungan perkataan yang membawa makna majmuk yang lebih erat seakan-akan keluarga.



4 rekaan simple
Ini adalah 4 rekaan simple yang Az berjaya merekanya. Rekaan simple amat sesuai bagi mereka yang mahukan bajet yang rendah dan selesa harganya.

A1                                A2

A3                                A4

4 rekaan sentuhan seni
Ini pula hasil 4 rekaan sentuhan seni dari Az. Rekaan ini sengaja diberi keserian supaya nampak lebih kemas dan sesuai dengan corak. Amatlah sesuai bagi meraka yang mementingkan penampilan.

B1                                B2

B3                                B4

6 rekaan belakang
Ini pula 6 rekaan belakang t-shirt yang direka khas untuk blogger perak. Ia direka berbagai-bagai jenis untuk memudahkan pemilihan rekaan.

C1                                     C2

C3                                    C4

C5                                    C6

Tshirt berkolar
Az amat mengesyorkan rekaan ini. Tshirt berkolar yang nampak lebih kemas dan bergaya. Pemakaiannya yang universal, sesuai pada majlis rasmi atau santai. 

 E1 Belang lengan putih kuning

E2 Belang lengan putih sahaja

Tarikh yang dijanjikan kalau tidak silap sudah pun lepas. Tapi sengaja Az buatkan untuk tatapan semua. Maka Az amat berharap pembaca atau ahli BP menyukainya. Kalau sudi sila nyatakan komen atau cadangn pada design Az ni dan sertakan pilihan anda.

22 ulasan:

  1. simple but nice. teehee~

    psssttt: nak satu utk blogger kl mcm sye bole? wee~ ;)

    BalasPadam
  2. alaaaaaaaaaaaaa..eyka tak minat mcm formal sgt la baju ni..byk sgt tulisan..sory..:(

    BalasPadam
  3. like our design..all of it...

    BalasPadam
  4. hohho tenkiukk 3xLike... hehe

    ewmm formal?? ye kew?? bnyk2 tulisan laa nmpak remaje.. formal yg bwh tuu :P

    BalasPadam
  5. alar... knapa.. knape.. perak.. alar.. shera suka design baju ni.. shera suka baju yg bnyk word.. ^_^

    BalasPadam
  6. smart la....nk order satu bley?

    BalasPadam
  7. jujur kata , saya suka ;) . buatkan . saya nak ;p

    BalasPadam
  8. tahniah atas usaha menyatukan blogger perak.. saya bercadang utk follow semua blogger kat bloglist tu.. cuma, join melalui fb sy agak keberatan krn di situ agak peribadi..

    BalasPadam
  9. serius .. suka sangat ! smart !

    BalasPadam
  10. salam bro..baru join BP...bg sy design E1 memang terbaik..

    Selamat Berkenalan Blogger Perak

    BalasPadam
  11. waahhh terharunyew dapat feedback dari kekawan sume.. yag baru join ponn ade. bagus laa.. harap dapat la merealisasikan rekaan Az nie.. aminn insyallah :)

    BalasPadam
  12. ala nak jgk . . ntk blogger perak je ke? alaaa . . :(

    BalasPadam

Sebarang komen dan cadangan adalah digalakkan. Amatlah dihargai andai anda dapat MEnjadi pengikut sy. Terima kasih. ^_^