Pages

06 April 2011

Follower ke 300 yang bertuah!

Setelah berhempas pulas mencari rakan teman seperjuangan. Hari ni telah menemukan aku dengan follower ke 300 ini!. Berkat sengmen brader ben, Az berjaya mencari rakan sebanyak ini. Waah, terharu sangat-sangat. Bukan mudah untuk blogger baru mahu naik. Iaperlukan usaha gigih dan perlu ada sifat tidak pernah jemu untuk berjaya.

Kepada follower ke-300
Pemilik kepada Header paling smart yg Az pernah tengok!
Same konsep sikit dengan Az hehee.. 

Boleh kata otablogger ni, dari 2010
hmpir setahun lebih jugak laa tuu.
nak tau lagi?
mai terjah!! : D

So apa-apa pun thanks for all my follower. 
Az akan terus memperbaiki cara az menulis. Terima kasih.

9 ulasan:

  1. wow...congrats!..teruskan berblog..:)

    BalasPadam
  2. menyesal follow cepat2. kalo tak i dapat lucky number tu. haha. keep it up brader :) 299 pon gojes number jugak. :D

    BalasPadam
  3. Tahniah Az! Cepat btl blog az nya follower meningkat naik...caiyok :)

    Kalau tak keberatan boleh tak Az ajar macam mana nak wat dropdown menu yg mcm kat atas tu? Mcm menarik je :D

    BalasPadam
  4. tahniah~ happy berblogging :)

    BalasPadam
  5. thniah la,semog succes lgi

    BalasPadam
  6. salam, BroAz....:)
    *terima kasih krn anda membuat persinggahan diblog akak, pas ni jadik member lak, k.
    *tahniah dgn peningkatan followers anda...apa rahsianya? boleh kongsi.....:D

    BalasPadam
  7. wow tahniah..tp bler nak follow blog sy?? saya da follow blog awk,,:)

    BalasPadam
  8. ala...terlmbt ckit je...kalo blh jd org g ke-300 tu...hehehe... =P

    BalasPadam

Sebarang komen dan cadangan adalah digalakkan. Amatlah dihargai andai anda dapat MEnjadi pengikut sy. Terima kasih. ^_^