Pages

15 Mei 2011

Sifat Terlampau Seorang Blogger Pemes Retis

Nak tau sape Bro ni, sila klik 
Frame ni yang ade tulis 
Bro bersama batu itu TQ

Pada hari ni Az nak bongkarkan sifat sebenar seorang Bro yang AMATTERLAMPAU. Semalam beliau ada meminta ehsan entri untuk diluangkan khas untuknya. Maka inilah hasil kajian seharian mencari bukti-bukti jelas Bro ini memang terlampau dan heee Sabo jelaa.....

Sifatnya boleh dikatakan ewmm.. amat retis pemes..

Terlampau Extreame
Bro ni amat suka mengenakan orang. Mana tidaknya bila kenakan orang saja seronok amat lagi-lagi trafiknya melambung mencanak menembusi syiling sambil merekah-rekah bocor atap. Tapi bila nak dikenakan balik, ish tak mau sambil meminta dibelas kasihani.. ish ish ishh... Ni ha buktinya, 
Klik kalu nk tengok lebih jelas

Terlampau Kedekuit
Ini memang tidak dinafikan kerana sanggup dia mengecewakan seorang wanita yang memerlukan kasih sayang. Susahkah memberi atau membantu golongan yang dalam kesusahan dan kekurangan kasih sayang? Bukti Bro memang Kedekuit bro aji bakul,
Klik kalau nak tengok

Terlampau Sombung
Ini adalah point yang paling penting iaitu, Bro boleh dikatakan tidak pernah nak menyapa kami di BP ( Blogger Perak group fb ) walaupun hanya seketika sahaja. Itupun kerap kali juga ping blog di group kami. Ini juga menguatkan lagi teori Az bahawa Bro fanatik SB (akan disambung point seterusnya). Buktinya adalah perbezaan bila disapa oleh ahli SB dan BP, 
Klik kalau nak tengok
Kalau dengan SB siap balas balik tag nama. Kalau dengan BP jawapan sapaan pendek dan ringkas. Nak tag?? lagi lah, harapan jelaah nak di tag blogger pemes retiss ni 
Klik kalau nak besarkan
Terlampau Fannatik SB tahap retis
Baru-baru ni ada gathering jauh nun Seremban dengan Mak Lagenda [LINK] dan geng [LINK]. Sanggupnya diredah highway, belantara, dan juga lautan hanya untuk mereka. Paling tidak tahan buat Vlog 1tube.my lagi tu [LINK], tapi kami di BP dipinggirkan.. ok fine! 
Setiap gathering walaupun sekecil-kecil gath dia sanggup pergi. Lagi-lagi ada brader Ben, tak kesah makan durian saja pon buleh. Tapi gath di perak tidak pernah pun nak pergi walaupun dekat dan selalu berada di Perak. Itu yang hee... Sabo jelaa.... tidak percaya? nak bukti lagi?? hamik kau..! huahahaaa
Klik kalau nak tengok
Tengok! kebetulan, ada je perjumpaan sebelum-sebelum tu.. huhu. dan bila di ajak jumpa banyak pulak kerenahnya. Betol!.. ish ish ish.. manyak songeh hehehe.. 
Klik kalau nak besarkan
Terlampau Murni
Tapi walau pun seteruk mana sifat Terlampau ya amat oleh Bro, beliau tetap ada sifat terlampau baiknya, terlampau bersungguh-sungguh, dan terlampau setia bersama pembaca. Bro ni Teramatlah baik kata orang yang mengenalinya. Beruntunglah mereka. Macam bukti, beliau sentiasa berzikir dan selalu bersyukur.. Bagus laa kan?..
Klik kalau nak tengok
Klik kalau nak besarkan
 Untunglah....  Bro..
Retisss...

Sesungguhnya setiap yang baik itu pasti ada buruknya, dan yang buruk semestinya ada kelebihan padanya. So Bro jadilah yang terbaik! Kami sebenarnya nak kenal dengan Bro, tapi tak dapat lagi kenal kerana eerrr... heeheeehe nanti rajin-rajin laa join kami Bro.. terasa oowww... hohoho..  semuanya terlampau oleh Bro Azqar ini juga..  peace NO WAR.

Perhatian!! ini adalah entri sagmen oleh Bro..
Harap anda menyedari kami di sekeliling mu. (:-P) menanti keihsanan mu ( cewah! ). Tolong promote Group kami ya.. BP We Are Family.. Jangan marah ye, kite family kan? kan?

facebook

9 ulasan:

  1. hahaha. kene setepek. sian bro. tak baik az ni tauuu

    BalasPadam
  2. he...23x terbaik huhuhu

    i like it...

    jadual bro mmg pack sesangat... bro sane sini ade kerje n tggjawab...

    psal ke seremban tue.. mmg jadual bro di book.. dan mak lagenda telah bayar bro untuk mempromosikan gtah beliau + menjemput bro untuk turun ke sane...

    pasal blogger perak... bro mmg nk aktif dengan korang... cuma keadaan tidak mengizinkan...

    bagi sahabat blogger... bro kena utamakan mereka... sebab bro di sana sebagai admin [walaupun tak aktif] sebab fokus pada aktiviti luaran


    pe2 pun thank untuk entry ini

    BalasPadam
  3. oww!!
    hehe..baru taw!..mekaseh sudi share..ta penah jumpa pun bro nie...blog dy pun ta penah nmpk...hehe..nasib bekk!!xmoa la kenal dgn dy...sumpah takmo!!
    jgn pekenalkan dia dgn saya suda....
    pi maen jaohhh2 dari saya batuu!!

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. @all reader
    hehheee.... terpaksa wat entry untuk memanggil bro bace luahan hati :P

    @bro
    ehhehe.. thnks bro sudi bace :)
    xpe t free dtg laa.. tau bro bz hehhehee

    @ain
    ait g tuu pulak :P

    BalasPadam
  6. yeabedabedooo kita dah beli domain,.

    BalasPadam
  7. roger bro dekat facebook... sertakan sekali banner 125x125 ek

    nk tempek kat blog bro

    BalasPadam

Sebarang komen dan cadangan adalah digalakkan. Amatlah dihargai andai anda dapat MEnjadi pengikut sy. Terima kasih. ^_^